Belevenissen 1 april

Hoi lezer van dit stukje,

Op dit moment is het 1 april, en dus tijd voor een… Ja, nou hoor ik je denken: een goede 1 aprilgrap. Maar dit keer is het tijd voor iets anders. Namelijk: een nieuwe aflevering van de Belevenissen. Zit je er klaar voor, oké? Dan beginnen we nu:

De afgelopen tijd heb ik al veel reacties mogen ontvangen op mijn nieuwe boek Meesterlijk. Vaak krijg ik dan terug dat het leuke aan Meesterlijk is dat je zelf ook mee kunt denken om alle raadsels en puzzels op te lossen – naast het lezen van het boek. Dit is heel erg leuk om te horen 🙂 En dit zorgt er alleen maar voor dat ik veel zin heb om in de toekomst nog een derde boek met Sjoerd, Tom en Sari erin te laten verschijnen. Zo’n boek komt er (natuurlijk) niet vanzelf, dus ik ben daar ook weer druk mee bezig. Ben je benieuwd hoe dit schrijfproces verloopt, blijf dan mijn website maar in de gaten houden, want ik weet bijna zeker dat in de volgende afleveringen van de Belevenissen meer informatie over het schrijfproces zal komen te staan 😉

Naast schrijven heb ik de afgelopen periode ook iets anders gedaan: ik ben in een studio geweest om geluidsopnames te maken. Waarom en waarvoor, wil je misschien weten. Dat kan ik nu nog niet zeggen, maar aan het einde van deze maand komt dat zeker op mijn website te staan. Kom je tegen die tijd nog eens terug om het te zien en te lezen? Zou ik in ieder geval leuk vinden 🙂

Daarmee sluit ik deze vierde aflevering van de Belevenissen af -> Tot de volgende keer maar weer,

Sander

© 2019 Sander Schmits
Terug naar het overzicht