1 jaar Schrijver Sander

De maand mei is een feestelijke maand: ik word als schrijver Sander 1 jaar oud ๐Ÿ™‚ Want op 1 mei het vorig jaar kwam mijn website online en even later verscheen ook mijn eerste boek.

Nu, 1 jaar later, kan ik trots terugkijken op mijn eerste jaar als schrijver Sander en ik zie een hoop leuke dingen:
– Dat ik inmiddels twee boeken, een toneelstuk en een luisterboek op mijn naam heb staan
– Dat er zeker 300 exemplaren van mijn werken zijn verkocht
– Dat ik een leuke Kinderboekenweek vol met gastlessen heb meegemaakt

En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat doe ik niet ๐Ÿ˜‰ Want ik wil nu weer vooruitkijken en dan zie ik het tweede jaar van schrijver Sander voor me liggen. Een jaar waarin weer een aantal leuke dingen staan te gebeuren. Wil je weten wat voor dingen? Houd dan mijn website maar in de gaten. Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in!

Dan zijn we nu bijna bij het einde van dit stukje aangekomen. Maar niet voordat ik al mijn lezers heb bedankt voor het afgelopen leuke jaar als schrijver Sander! Hopelijk blijven jullie het komend jaar net zoveel plezier aan mijn verhalen beleven ๐Ÿ™‚

Zo, dit was dan toch echt het stukje:
veel groetjes,
schrijver Sander

ยฉ 2019 Sander Schmits
Terug naar het overzicht