Nieuwe Belevenissen

Hoi beste lezer,
   
De oude afleveringen van de Belevenissen zijn inmiddels echt oud geworden. Want alle dingen die ik daarin beschrijf, kloppen eigenlijk niet meer. Dat wil zeggen dat ik over een boek schrijf dat binnenkort geboren zal gaan worden. Maar als je mijn website in de gaten hebt gehouden, weet je dat dit boek inmiddels uit is: Meesterlijk. Ook schrijf ik over een luisterboek dat binnenkort verschijnt, en ook dat is inmiddels verschenen: het luisterboek van Meesterlijk. Die oude afleveringen van de Belevenissen zijn dus echt oud geworden en daarom heb ik ze van mijn website gehaald. Daarvoor in de plaats zet ik deze Nieuwe Belevenissen nu online. Lees je mee?
   
Inmiddels ben ik begonnen aan deel 3 en het laatste deel uit de Meester-reeks. Sjoerd, Tom en Sari gaan dus nog eenmaal een avontuur beleven. Wat ze nu weer mee gaan maken? Dat kan ik nog niet verklappen, maar dat kun je dan over een tijd lezen in het nieuwe boek. Ik kan wel al verklappen dat de titel weer zal beginnen met Meester, maar dan? Heb jij misschien al een idee? Je mag drie keer raden 😉
    
Ik vind het erg leuk om nog een laatste keer over Sjoerd, Tom en Sari te schrijven en ik leer hen steeds beter kennen 🙂 Maar ik probeer ook om het verhaal verrassend te houden door het net weer iets anders te schrijven. En graag hoor ik van jou of dat gelukt is (tegen die tijd).
     
Ten slotte nog iets anders: een schrijver werkt vaak al heel ver vooruit. Zo ben ik nu al bezig met de voorbereidingen voor de Kinderboekenweek. Die vindt plaats in oktober en aangezien het nou pas juni is, kun je zelf wel uitrekenen hoeveel maanden van tevoren het nu is 😉
   
Dat was de Belevenissen weer voor deze keer.
   
Veel groetjes,
Sander

© 2019 Sander Schmits
Terug naar het overzicht