Belevenissen Augustus

Hoi beste lezer,

Het is augustus en dus vind ik het tijd voor een nieuwe Belevenissen. Deze begin ik met het weer: wat was het warm de afgelopen tijd… Met zulke temperaturen kom ik nauwelijks aan schrijven toe, omdat ik me minder goed kan concentreren. Ik heb dus ook niet veel geschreven aan deel 3 uit de Meester-reeks, en als je een geheimpje kunt bewaren: eigenlijk is het nog hetzelfde als de vorige keer.

Geen nieuws dus over het schrijven van het nieuwe boek, maar wel nog iets anders: een soort raadseltje.
Alle tekeningen van het eerste boek zijn gemaakt door Marita Peeters. Maar bij het tweede boek is dat anders gegaan. Marita ontwierp de kaft, maar niet de tekeningen binnenin. Heb jij een idee wie die tekeningen dan wel heeft gemaakt? Laat het me maar weten, ik ben erg benieuwd 🙂

Tot slot nog dit: er blijven nog steeds reacties op mijn boeken binnenkomen en dat blijft iedere keer even leuk. Wil jij me ook laten weten wat je van Meesterwerk of Meesterlijk vond? Dat kan via: mail@schrijversander.nl. Alvast bedankt! 🙂

Dat was de Belevenissen weer voor deze keer.

Veel groetjes,

Sander

© 2019 Sander Schmits
Terug naar het overzicht