Kinderboekenweek

Hoi beste lezer,

Zoals altijd schrijf ik weer een stukje in de Kinderboekenweek. Die niet zoals altijd was en is. Maar ik ben heel blij dat ik toch nog in een paar klassen mijn gastles heb kunnen geven, en ik kijk daar met een fijn gevoel op terug.

Ik heb de klassen geleerd waarom het 7,5 jaar duurde voordat Meesterwerk helemaal een boek was en aan het einde van de les was het interview-tijd, ditmaal helemaal corona-proof (zie ook de foto). Daarbij kwamen weer erg slimme vragen naar voren, zelfs vragen die ik in nog nooit gesteld had gekregen. Zo word ik ieder jaar weer verrast 🙂 En ik zou zeggen: volgend jaar laat ik mij graag weer verrassen, en ik hoop dat ik dan weer de normale 300 kinderen kan zien.

Veel groetjes en tot de volgende keer!

Sander

Terug naar het overzicht