Het jaar 2020

Hoi beste lezer,

Dit stukje gaat over het jaar 2020. Dat laat zich maar in een woord omschrijven: corona.

Jij hebt dat ook gemerkt:

  • je bent een hele tijd niet naar school kunnen gaan (waarschijnlijk eerst wel leuk, maar daarna ook niet meer)
  • misschien is jouw vakantie niet door kunnen gaan
  • als je jarig was, heb je je verjaardag waarschijnlijk helemaal anders moeten vieren
  • als je een hobby hebt bij een vereniging dan was dat ook helemaal anders
  • misschien zijn er in jouw omgeving mensen ziek geworden of overleden aan corona…

We kunnen alleen maar hopen dat corona snel uit de wereld verdwenen is.

Ook ik als schrijver heb veel van corona gemerkt. Ik heb minder ideeën gekregen en verschillende activiteiten zijn niet (of helemaal anders) doorgegaan. Wat merk jij daar nu van? Eigenlijk 2 dingen. Ten eerste zal een nieuw boek van mij nog even op zich laten wachten, dus dat vraagt nog even geduld van jou. Ten tweede zal het nog een tijdje wat stiller blijven op mijn website. Maar ik heb dat al eens eerder gezegd: gelukkig zijn mijn boeken nog een tweede of een derde keer te lezen, en ook de puzzels zou je nog een keer kunnen maken.

Ik hoop voor iedereen op een beter 2021,
Sander

Terug naar het overzicht