Meesterwerk

Meesterwerk is mijn eerste boek. Het kwam uit in 2018 en is door Marita Peeters van tekeningen voorzien.

Dit gebeurt er in het boek:

Op een vrijdagmiddag na school ontdekken Sjoerd, Tom en Sari waar hun meester woont: in het huis aan de achterkant van het voetbalveldje. Maar is dat eigenlijk wel zo, woont meester Henk wel echt daar? Of doet hij toch iets anders bij dat huis?
Sjoerd, Tom en Sari gaan op onderzoek uit, en zo verandert hun laatste periode in groep 8 in een geheimzinnig avontuur…

Zo kun je het boek kopen:

Je kunt Meesterwerk in alle boekwinkels bestellen, ook online. Het is handig als je dan het ISBN meeneemt. Dit is een nummer waaraan de boekhandel Meesterwerk kan herkennen, en zo weet jij ook zeker dat je het juiste boek bestelt. Het ISBN van Meesterwerk is: 9789492984005.

In een aantal boekhandels ligt Meesterwerk (al) in de winkel, hier kun je het dus meteen kopen en meenemen. Maar ligt het er niet, vraag er dan gerust naar en de boekhandel zal Meesterwerk voor jou bestellen.

Extra info:

– Zo kwam ik op het idee voor Meesterwerk:

Om het boek Meesterwerk te kunnen schrijven heb ik allemaal dingen gebruikt die ikzelf heb meegemaakt, maar dan allemaal ietsje anders. Zo heb ik net als Sari op een theaterpodium gestaan, maar dan wel om toneel te spelen en niet om te dansen. Net als Tom en Sari heb ik in de kinderraad gezeten, al bestond die uit meer leerlingen dan de kinderraad uit Meesterwerk. En net als Sjoerd vind ik het leuk om een boek te lezen, al lees ik meestal geen boeken over monsters.
Kortom: om Meesterwerk te kunnen schrijven heb ik veel dingen uit mijn eigen leven gebruikt, met dus wel een aantal verzonnen dingen erbij.

 

Keer terug naar alle boeken